Poliisi harrasti seksiä pidätetyn kanssa – joutui itse vankilaan

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Singapore tunnetaan maailman siisteimpänä maana, jossa roskaamisesta voi saada kovat sakot. Muutenkin maassa on tiukka lainsäädäntö, jonka on nyt saanut kokea myös eräs poliisi. Nyt koppalakki istuu vankilassa, koska hän jäi kiinni seksisuhteesta pidätetyn kanssa.

13-vuotta poliisina työskennelleen miehen esimiehet olivat määränneet hänet antamaan ensin varoituksen 29-vuotiaalle kiinalaiselle naiselle, joka työskenteli Singaporessa sijaitsevassa Club Armani -karaokeravintolassa ilman asianmukaisia lupia. Poliisi ei antanut varoitusta, mutta tapasi kuitenkin naisen ja päätyi tämän kanssa sänkyyn.

Lopulta nainen ja kolme muuta pidätettiin. Seksisuhde paljastui myöhemmin ja poliisi joutui vastaamaan teostaan oikeudessa. Hänet tuomittiin keskiviikkona kahden viikon ehdottomaan vankeusrangaistukseen muun muassa niskottelusta, The Straits Times uutisoi.