Rihanna poseerasi yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Neitokainen on viime aikoina kuvattu esimerkiksi strippibaarissa vauhdikkaissa tunnelmissa.

Pari viikkoa sitten uupumuksen vuoksi sairaalaan kiidätetty 24-vuotias laulaja on usein poseerannut Twitter-blogissaan rohkeissa kuvissa. Monissa näyttävissä otoksissa hän esiintyy jopa yläosattomissa.

Rihanna nähdään pian valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Aiemmin tällä viikolla Rihannan vahvistettiin esiintyvän The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.