Sharon Stone uhattiin tappaa: ”Se oli vakavaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Sharon Stone aiheutti kohua vuonna 1992 esiintyessään eroottisessa elokuvassa Basic Instict. Sittemmin mallinakin työskennellyt Sharon onkin pysynyt julkisuudessa lukuisten elokuviensa lisäksi myös rohkean tyylinsä takia.

Nyt Sharon Stone on paljastanut saaneensa aiemmin pelottavia uhkauksia. Hyväntekeväisyyttä nykyisin runsaasti tekevälle tähdelle toimitettiin viesti, jossa pyydettiin ”olemaan varovainen”

– Alkuaikoina ihmiset väittivät, että teen hyväntekeväisyyttä ainoastaan julkisuuden takia. He nimittivät minua uudeksi Zsa Zsa Gaboriksi. Saamani huomio oli kauheaa, ja myös henkeäni uhattiin. Joku halusi tappaa minut. Se oli vakavaa, mutta hyväntekeväisyys on minulle tärkeää enkä siksi lopettanut sitä, Sharon Stone kertoi Life & Style -lehdelle.

Sharon Stone on urallaan poseerannut esimerkiksi Playboy-miestenlehdessä. 54-vuotiaan Stonen on väitetty jo pitkään olevan biseksuaali, mutta näyttelijätär ei ole vahvistanut huhuja. Hän on kuitenkin vihjaillut aiemmin julkisuudessa, että ”kaikki ovat tavallaan biseksuaaleja”. Lisäksi hän on kehunut naisten olevan parisuhteessa maskuliinisempia kuin miehet.

Sharon Stone panostaa elokuviensa ohella muotiin. Nainen julkaisi vuonna 2010 oman korumallistonsa The Maji Collection. Mallisto oli suunniteltu Damiani Jewellers –yhtiölle. Työhön kului aikaa neljä vuotta, koska Stone teki samalla miehille tarkoitetut korut. Stone kertoi saaneensa inspiraation tähän ystäviltään Elton Johnilta ja tämän kumppanilta David Furnishilta. Näyttelijätär on tehnyt jo monien vuosien ajan yhteistyötä italialaisten jalokivikauppiaiden kanssa.