50 Cent kiidätetty sairaalaan – kuva julkaistiin netissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin esiintynyt hiphop-tähti 50 Cent on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa otsikoista. Kymmeniä miljoonia tienaavan tähden ura ei ole tällä hetkellä parhaassa mahdollisessa kunnossa, sillä hän ajautui viime kesänä kahnauksiin levy-yhtiön kanssa.

Nyt 36-vuotias 50 Cent on ihmetyttänyt fanejaan julkaisemalla Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän makaa sairaalan pedillä. Räppäri kertoi joutuneensa sairaalaan ja saaneen lohdutukseksi useita pehmoleluja. Tähti ei kuitenkaan paljastanut syytä, miksi hän joutui lääkäreiden hoiviin.

– Tämä on perseestä. Tunnen kuitenkin oloni jo paremmaksi kuin eilen ja uskon, että pääsen pian pois sairaalasta, 50 Cent kirjoitti Twitter-blogissaan.

Sairaalassa makaavan räppärin mukaan hänen kollegansa Eminem soitti hänelle heti, kun hän sai tietää 50 Centin joutuneen sairaalaan. Tähden mukaan hän rakastaa Eminemiä ja pitää häntä hyvänä ystävänään. 50 Cent kiitteli blogissaan myös fanejaan ja läheisiään huolenpidosta.

Taannoin 50 Centin levy-yhtiö kieltäytyi yllättäen julkaisemasta Black Magic -albumia. Räppäri myönsi olevansa ongelmissa levy-yhtiö Interscopen kanssa ja kertoi, ettei aio enää jatkossa työskennellä heidän kanssaan. 50 Cent näytteli vuonna 2008 näyttelijäkonkareiden Robert De Niron ja Al Pacinon kanssa elokuvassa Righteous Kill. Hän sanoi kolmikon ystävystyneen elokuvan kuvauksissa. Räppäri kertoi nauttivansa heidän kanssaan hengaamisesta, sillä hän sanoi jäävänsä huomiossa “kolmanneksi pyöräksi”.