Aviomies petti – naisen kosto oli näyttävä ja kallis

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Otsikoihin nousee aina välillä kateellisia ex-puolisoita, jotka ovat esimerkiksi nolanneet entisen kumppaninsa julkisesti. Nyt eräs amerikkalainen nainen kertoi koko naapurustolle aviomiehensä uskottomuudesta hyvin näyttävällä tavalla.

Yhdysvaltojen Wisconsinissa asuva nainen nimittäin asetti aviomiehensä kaikki tavarat heidän yhteisen talonsa etupihalle pihakirppis-tyyliin. Petetyksi joutunut nainen ilmoitti pihalle asetetussa suuressa kyltissä tavaroiden olevan ilmaisia. Superiorin kaupungissa asuva vaimo oli myös maalannut aviomiehensä pakettiautoon spray-maalilla tekstin, jossa hän julisti miehen olleen uskoton.

Naapureiden mukaan vaimo oli hakenut avioeroa pettämisen takia. Duluth New Tribune –lehden mukaan naisen tempaus aiheutti talon edustalla lähes tungosta, kun autoilijat hidastelivat talon kohdalla nähdäkseen ilmaisen pihakirpputorin. Poliisit joutuivatkin hinaamaan pihalle pysäköidyn pakettiauton pois, jotta naisen talon edustalla sijaitsevalla tiellä ei tapahtuisi onnettomuuksia.