Räppäristä tuli bodari – katso kuinka pysäyttävät muskelit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin konsertoinut amerikkalainen hiphop-tähti Flo Rida, oikealta nimeltään Tramar Dillard, oli aikoinaan Right Round -hitillään peräti kuusi viikkoa Yhdysvaltojen singlelistan ykkösenä.

Nyt Flo Rida on otsikoissa vaihteeksi ulkomusiikillisten syiden takia, sillä hän poseeraa parhaillaan Muscle & Fitness -lehden kansikuvassa ilman paitaa esittelemässä harvinaisen suuria lihaksiaan. Samalla lehdessä esitellään myös räppärin treeniohjelma, joka on toiminut ilmeisen hyvin.

Flo Rida syntyi 16. joulukuuta 1979 Miamin Carol Cityssä, Yhdysvalloissa. Uransa muusikkona Flo Rida aloitti teini-ikäisenä kavereidensa kanssa ryhmässä Groundhoggz. Muutaman vuoden taistelun jälkeen, ja saatuaan sopimuksen levy-yhtiö Atlantic Recordsin kanssa, hän julkaisi ensimmäisin läpimurtohittinsä nimeltä Low. Se oli yksi vuoden 2008 soitetuimmista hiphop-kappaleista ja se myi nelinkertaista platinaa. Suosikkiräppäri osti itselleen taannoin yli miljoonan euron arvoisen Bugatti-ökyauton.