Isä palasi armeijakomennukselta – liikuttava jälleennäkeminen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelu on pullollaan videoita, joissa nähdään armeijasta palaavien miesten ja naisten onnellisia jälleenkohtaamisia perheenjäsentensä kanssa. Nyt erään armeijasta palanneen perheenisän paluu ikuistettiin televisiokameroille baseball-ottelussa.

Seitsemän kuukautta Afganistanissa palvellut Paul Aguirre palasi aiemmin tässä kuussa etuajassa kotimaahansa. Mies ei kertonut paluustaan lapsilleen, vaan päätti järjestää heille ikimuistoisen yllätyksen.

Paul Aguirre nimittäin yllätti kuusivuotiaan Jackson-poikansa ja viisivuotiaan tyttärensä Alannan Arizona Diamondbacks -joukkueen baseball-areenalla. Verkossa julkaistulla videolla nähdään, kuinka sotilaan pienet lapset heittävät kentällä aloitusheiton tuhatpäisen yleisön edessä.

Lapset eivät kuitenkaan tiedä, että palloa kiinniottamassa on heidän armeijasta palannut isänsä. Sisarusten ilme ja reaktio onkin liikuttavan aito, kun he huomaavat isänsä olevan kiinniottaja. Lapset juoksevatkin heti isänsä syliin ja katsovat tätä kirkkain silmin. Yleisö yhtyy raikuviin aplodeihin, kun lapset halaavat onnellisina isäänsä.