Jennifer Nicole Lee nautiskeli pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee on noussut samalla maailman seuratuimmaksi alan tähdeksi.

Jennifer Nicole Lee on saanut suitsutusta treenatusta vartalostaan, jossa ei paparazzikuvien perusteella näytä olevan ainuttakaan liikakiloa. 36-vuotias kahden lapsen äiti oli kuitenkin vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Nyt hän on esitellyt vartaloaan bikineissä uima-altaalla Hollywoodissa.

Jennifer Nicole Lee laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan. Miamissa asuva kuntomimmi nimettiin viime vuonna Splash Online -sivuston parhaimpien bikinikaunottarien joukkoon.