Jenny McCarthy tekee estottoman paluun: ”Haluan vain riisua”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositun Hollywood-näyttelijän Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy on yksi suosituimmista Playboy-malleista. Hän oli Playboyn vuoden 1994 Playmate of the Year. Kaunotar erosi näyttelijämiehestään vuonna 2010 viiden vuoden yhteiselon jälkeen.

Nyt McCarthy on kertonut palaavansa jälleen kuuluisan miestenlehden kanteen 20 vuoden tauon jälkeen. 39-vuotias kaunotar nähdään Playboy-lehden kesäkuun numeron kansikuvassa ja alastonkuvissa lehden sivuilla. Tähti on omien sanojensa mukaan pestistä innoissaan.

– Kun aloitin urani viihdealalla, halusin vain työskennellä vaatteet päälläni. Nyt haluan vain ottaa vaatteeni pois, kertoo Jenny McCarthy Stupid Celebrities Gossip -sivustolle.

McCarthy kertoi taannoin Shape-lehdelle harrastavansa paljon seksiä pysyäkseen hyvässä kunnossa. Vaalea kaunotar paljasti aiemmin myös karmean kokemuksensa ensimmäisistä silikoneistaan. Hän kertoi, ettei halpa klinikka käyttänyt lainkaan nukutusta. Jenny on nähty valkokankaalla muiden muassa elokuvissa Scream 3, Scary Movie 3 ja Dirty Love. Kaunotar on nähty myös Miehen puolikkaat -televisiosarjan ensimmäisessä jaksossa.