Käytännön pila ei mennyt jakeluun – 57 koululaista erotettu

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Käytännön pilat ovat parhaimmillaan hauskoja tempauksia, joita muistellaan naureskellen vielä vuosien ajan. Nyt Yhdysvalloissa on menossa varsinainen sirkus erään epäonnistuneen pilan takia. Koulun johto ei nimittäin pitänyt sitä lainkaan hauskana.

Kuva: News 8, YouTube

Koulun sisääntuloaulan oviin ja seiniin oli kiinnitetty yön aikana peräti 11.000 post-it -lappua. Claytonin kaupungin Cascade High School -koulun huoltonainen Kim Rouse on nyt erotettu tempauksen takkia kokonaan ja peräti 57 oppilasta erotettu määräajaksi.

Kuva: News 8, YouTube

Koululaiset erotettiin, koska he osoittivat mieltään erotetun huoltonaisen puolesta. Rouse on kiistänyt olleensa mukana tempauksessa. Tapausta ja sen ylimitoitettuja toimenpiteitä on äimistelty laajasti erityisesti Yhdysvalloissa.