Facebook-huijari varasti Viidakon tähtösen henkilöllisyyden: ”Älkää hyväksykö kaveriksenne!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituksi nousseesta Viidakon tähtöset -realitysarjasta tällä viikolla pois äänestetty Marianne Harjula on joutunut identiteettivarkauden uhriksi. Hänen nimissään on nimittäin perustettu Facebookiin aidontuntuinen huijausprofiili.

Marianne Harjula kertoi asiasta tänään omassa Facebook-profiilissaan. Tätä kirjoitettaessa kavereita huijausprofiilissa on yhteensä 54. Huijausprofiiliin on saatu kaveriksi myös useita viihdealan toimittajia, ja nyt Harjula pyytää valheelliseen kaveripyyntöön myöntävästi vastanneita poistamaan huijauksen kavereista.

– Tämä profiili minusta on huijaus, joku idiootti on luonut minusta toisen profiilin. Älkää hyväksykö kaveriksenne ja poistakaa se kavereistanne, jos olette sen hyväksyneet. Kiitos! Marianne Harjula kirjoitti omassa profiilissaan.