Mila Kunisia ahdisteltiin – miesfanille jopa vuosien vankeustuomio

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

70′s Show -komediasarjasta alunperin tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Mila Kunis on noussut viime vuosina Hollywoodin A-sarjan tähdeksi. Hänet on nimittäin nähty useissa suuren budjetin elokuvassa. Mila Kunis joutui aiemmin tänä vuonna erään innokkaan miesfanin ahdistelun kohteeksi.

Nyt 28-vuotiasta näyttelijätärtä ihaileva Stuart Lynn Dunn on joutunut oikeuden eteen ahdistelusta syytettynä. Miesfani nimittäin pidätettiin aiemmin tässä kuussa, kun hänet bongattiin kolme kertaa saman viikon aikana Milan käyttämän kuntosalin parkkipaikalla. Miehelle määrättiin taannoin lähestymiskielto, kun hän tunkeutui tähden asuntoon. TMZ-sivuston mukaan Stuart Lynn Dunn voidaan tuomita jopa neljäksi vuodeksi vankilaan ahdistelusta.

Ukrainassa syntynyt Mila Kunis erosi viime vuonna Yksin kotona -tähti Macaulay Culkinista kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen. Nykyään Kunisin väitetään deittailevan 70′s Show -vastanäyttelijäänsä Ashton Kutcheria. Pari on nähty muun muassa viettämässä intiimiä lomaa yhdessä. Näyttelijätär on kiistänyt romanssihuhut.