Nainen löysi autostaan karmaisevan yllätyksen – autohuolto asialla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin Suomessa hämmästeltiin laajasti tapausta, jossa Porin poliisi ja syyttäjä luulivat löytäneensä Anneli Auerin kirjeestä saatananpalvontaan liittyviä kuvia. Kuvat päätyivät julkisuuteen ja osoittautuivat varsin tavallisiksi tatuointiaiheiksi.

Nyt Yhdysvalloissa eräs nainen on kuitenkin löytänyt Mustang-autostaan hieman toisenlaisia merkkejä. Fort Worthissä asuva nainen vei autonsa huollon jälkeen öljynvaihtoon, jossa auton pohjasta löydettiin karmaiseva yllätys. Huollossa auton pohjaan oli nimittäin piirretty merkit 666, väärin päin oleva risti ja pentagrammi.

Kuva: CBS11

– Aivan tällaista ei odottaisi löytävän, kun jättää auton öljynvaihtoon. Olin aika järkyttynyt. Mitä nämä merkit tarkoittavat? Ne ovat saatanallisia symboleja. Nyt pelkään, että ylleni on langetettu kirous, 25-vuotias leipuri Jessica kertoi CBS11-uutisille.

Merkinnät olivat ilmestyneet, kun auto oli huollossa Walmart-kauppaketjun huoltoliikkeessä. Liike ei ole suostunut pahoittelemaan tapausta, mutta vahvisti tutkivansa tapausta.