Isabeli Fontanan bikinikuvien kustannuksella pilaillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen mallikaunotar Isabeli Fontana ei ole suomalaisille vielä kovinkaan tuttu kasvo, mutta neitokainen on ehtinyt tehdä jo pitkän uran mallimaailmassa. Viime viikolla hänen H&M-vaateyhtiön bikinikuvansa kuohuttivat.

Fontanan ihonväri oli monien mielestä liian tumma, mikä taas aiheuttaa teini-ikäisissä katsojissa halun saavuttaa vastaavanlaisen rajun rusketuksen. Myös syöpäasiantuntijat kritisoivat Isabelin ihon väriä liian tummaksi, sillä heidän mielestään väristä ei huomaa onko se aitoa vai teetettyä. Nyt Hampurissa samaiset mainokset ovat saaneet odottamattoman lisäyksen, jonka ainakin kaikki Photoshop-ohjelmaa käyttäneet huomaavat.

28-vuotias brasilialaissyntyinen Isabeli Fontana pääsi Elite Model Look -mallikilpailun finaaliin ollessaan vasta 13-vuotias teinityttö. Seuraavana vuonna hän muutti jo Milanoon, Italiaan, jossa hänen malliuransa sai todella lentävän lähdön. Fontana ei ole vielä noussut A-sarjan supermallien joukkoon, mutta hän on poseerannut lukuisissa nimilehdissä, kuten Vogue, Elle, Sports Illustrated, Bazaar, i-D ja Arena. Lisäksi hän on toiminut muiden muassa Armanin, Chanelin, Raplh Laurenin ja monien muiden brändien mainoskasvona.