Koiralta amputoitiin molemmat etutassut – elää yhä täyttä elämää!

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Eläinmaailmasta löytyy runsaasti esimerkkejä tapauksista, joissa esimerkiksi koirat selviytyvät jokapäiväisestä elämästään hyvinkin heikoissa olosuhteissa. Yhden jalan menettäminen hidastaa koiria vain hetkeksi, mutta kahden jalan menettäminen on jo toinen asia.

Kuva: YouTube

Verkossa ihastellaan Ramen-nimistä koiraa, joka menetti aiemmin molemmat etutassunsa. Eläimiä valokuvaava Carli Davidson on nyt kertonut verkkosivuillaan sitkeän koiran elämästä. Jamie-emäntänsä luona asuva koira elää normaalia elämää.

– Ramen liikkuu talossa takajaloillaan. Olen nähnyt sen juoksevan täyttä vauhtia lelujen perässä ja leikkimässä toisten koirien kanssa. Etutassujen puute ei rajoita sen elämää. Se rakastaa ruokaa ja huomiota aivan kuten kaikki muutkin nuoret koirat. Haavojen parantumisen jälkeen se ei ole enää miettinyt mitä tapahtui. Aivan kuin sitä ei olisi koskaan tapahtunut, Carli Davidson kertoi blogissaan.

Kuva: YouTube