Lehti kritisoi Rihannan nakuilua – laulaja iski rivosti takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Neitokainen on viime aikoina kuvattu esimerkiksi strippibaarissa vauhdikkaissa tunnelmissa ja poseerannut uusissa topless-kuvissa.

24-vuotias laulaja sai eilen kritiikkiä Celebuzz-nimiseltä viihdelehdeltä, joka lähetti laulajalle Twitter-blogissa viestin. Siinä todettiin, että Rihanna oli mennyt tällä kertaa liian pitkälle nakuilussaan ja että hänen kannattaisi pukea enemmän vaatetta ylleen. Rihanna vastasi pian viestiin yllättävän rajusti ja alatyylisesti.

Kuva: Twitter

Rihanna nähdään pian valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Aiemmin tällä viikolla Rihannan vahvistettiin esiintyvän The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.