Janice Dickinson vararikossa – menettää myös kotinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä aikoinaan sairaalaan kiidätetty entinen huippumalli Janice Dickinson tunnetaan nykyisin television realitysarjan mallimammana. Hänet valittiin taannoin maailman kymmenen rumimman julkkiksen joukkoon.

Nyt mallimamma joutunut taloudelliseen ahdinkoon, sillä hänellä ei ole ollut aikoihin varaa maksaa asuntonsa vuokraa. Los Angelesin länsiosassa asuva realitytähti on velkaa vuokraisännälleen noin 14.500 euroa. Vuokraisäntä on nyt vienyt asian käräjille ja vaatii Dickinsonille häätöä. Janicella on nyt kolme arkipäivää aikaa maksaa rästissä olevat vuokrat. Mikäli rahoja ei tule, joutuu hän muuttamaan pois asunnosta 7. kesäkuuta.

70-luvulla tunnetuksi tullut ja maailman ensimmäiseksi huippumalliksi itseään nimittävä Janice Dickinson teki näyttävän uran muotilehdissä ja -näytöksissä. Nykyisin hän lienee ainakin maailman pelätyin mallimamma. Amerikan huippumalli -ohjelman tuomari on käskyttänyt tiukkasanaisesti mallejaan jo vuosia maailman televisioruuduissa. Dickinson on tottunut kohahduttamaan, ja vuonna 2011 hän sai esimerkiksi porttikiellon julkkisystävänsä hautajaisiin.