Pankkiautomaatti jakoi ilmaista rahaa – poliisi kutsuttiin hätiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on nähty aikoinaan suuriakin hetkellisiä ruuhkia huoltoasemille, kun niiden laitteet ovat yllättäen myyneet polttoainetta väärään hintaan ja jopa lähes ilmaiseksi. Nyt Britanniassa on nähty valtava ruuhka pankkiautomaatilla, joka jakoi ilmaista rahaa.

Asiasta uutisoineen Mirror-lehden mukaan sadat ihmiset ehtivät nostaa rahaa Milford-on-Sean kaupungissa sijaitsevalta pankkiautomaatilta, joka oli yllättäen mennyt epäkuntoon ja antoi käteistä tuplasti nostettuun määrään verrattuna. Lehden mukaan jotkut asiakkaat nostivat rahaa jopa tuhansien puntien edestä.

Yhteensä rahaa ehti nostaa parin tunnin aikana noin kaksisataa asiakasta, kunnes poliisi saapui paikalle ja sulki automaatin. Kaiken lisäksi HSBC-pankki ilmoitti, ettei se tule perimään ylimääräisiä rahoja takaisin asiakkailtaan. Poliisin mukaan asiakkaita voidaan syyttää petoksesta, mutta pankki ilmoitti, ettei se aio ryhtyä toimenpiteisiin.