Karmaisevia löytöjä pikaruoasta: ”Kondomi ja käytetty laastari” – maistuisiko sinulle?

Ohhoh! · Neea Jokinen

Moni on saattanut joskus löytää ruoka-ateriastaan ällöttäviä yllätyksiä. Esimerkiksi erään naisen uutisoitiin taannoin löytäneen kolmioleipänsä välistä käytetyn tekokynnen. Nyt The Week –sivusto on listannut tavaroita tai esineitä, joita on löydetty pikaruoan välistä.

Eräs Havaijilla työskentelevä sotilas väitti vuonna 2010, että hänen Burger King –ravintolasta ostaman hampurilaisen välissä oli ruisku. Mies nosti syytteen kyseistä pikaruokalaa vastaan, sillä ruisku oli muun muuassa lävistänyt hänen kielensä ruokailun yhteydessä. Sotilas joutui sairaalaan hampurilaisen syötyään, sillä ruiskun palaset aiheuttivat vaurioita miehen vatsassa ja peräsuolessa.

Sveitsiläisen pikkutytön kerrottiin löytäneen vuonna 2009 McDonald’s-ravintolasta ostetuista ranskalaisistaan kondomin. Muutama vuosi sitten eräs New Yorkissa asuva 26-vuotias mies syytti Subway-ravintolaa siitä, että hänen patonkinsa välistä löytyi veitsi. Mies vaati patongeistaan tunnetulta ravintolalta miljoonakorvauksia.

Kanadalainen perhe koki vuonna 2007 järkytyksen, kun heidän McDonald’s-ravintolan ranskalaisista löytyi käytetty laastari. Pikaruokalan oikeuteen haastaneen perheen mukaan käytetyn ja verisen laastarin löytäminen teki heidät fyysisesti sairaaksi. Samana vuonna eräs amerikkalainen perheenäiti löysi tyttärensä Happy Meal –aterian seasta uppopaistetun kanan pään. Sivuston mukaan pikaruoka-aterioiden välistä on löydetty myös muun muuassa ihmisen ihon paloja ja kuollut hiiri.