Ravintolapäivän nettisivut kaatuneet – näin löydät ravintolat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Suomessa vietetään jo perinteiseksi muodostunutta Ravintolapäivää. Heti aamupäivällä tapahtuma koki kuitenkin vakavan takaiskun, kun sen verkkosivusto kaatui suuren suosion johdosta. Näin ollen verkkosivuilta ei tällä hetkellä löydy monien kaipaamaa tietoa päivän pop up -ravintoloista ja niiden sijainneista.

Ravintolapäivää vietetään useissa Suomen kaupungeissa, ja nyt verkosta kannattaakin hakea paikallisia listauksia, mikäli sellaisia on julkaistu. Hetki sitten tapahtuman Facebook-sivuilla kehotettiin käyttämään suoraan ravintolalistaukseen vievää linkkiä, mutta sekin on nyt kaatunut.

Tapahtuman kännykkäsovellus iPhonelle ja Android-puhelimille on yhä toiminut ainakin ajoittain. Sovelluksen esittelysivu on kuitenkin kaatunut muun verkkosivuston myötä. Voit yhä ladata sovelluksen näistä linkeistä: iOS, Android, WP7, Symbian.