Upeavartaloinen DJ-kaunotar rentoutui bikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vielä kymmenen vuotta sitten naispuolinen tiskijukka oli todellinen harvinaisuus, mutta sittemmin alalle on tullut uusia näyttäviä tähtiä ympäri maailmaa. Maailman tunnetuin DJ-kaunotar lienee Lauren Pope, joka on nyt saanut kilpailijan Brasiliasta.

DJ Tatiana Fontes on nyt ikuistettu viettämässä keikkojensa välissä vapaapäivää Miami Beachilla, Floridassa. Rannalla lekotellut kaunotar otti aurinkoa bikineissä ja osoitti olevansa näyttävä kaunotar.

Brasilian Florianopolisissa syntynyt Tatiana Fontes päätyi DJ-uralle, koska hänen isänsä omisti yökerhon. Sittemmin kaunotar teki myös menestyksekästä malliuraa, joka vei häntä ympäri maailmaa. Fontes nähtiin vuonna 1999 esittämässä mallia Oliver Stonen elokuvassa Any Given Sunday. Lisäksi hän on vilahtanut myös televisiossa näytellessään vuonna 2006 itseään Suomessakin suuren suosion saaneessa Las Vegas -televisiosarjassa. Nykyisin Tatiana asuu Los Angelesissa.