Vanessa Hudgens piilotteli pikkusiskoaan paparazzeilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn huippusuosittujen High School Musical -teinielokuvien myötä suursuosioon aikanaan noussut 23-vuotias Vanessa Hudgens tuli nuorempana tunnetuksi alastonkuviensa merkeissä.

Tänään Vanessa ja hänen pikkusiskonsa Stella kuvattiin Los Angelesin Toluca Lakessa matkalla kuntosalille. Kävellen liikkeellä olleet siskokset suhtautuivat eri tavoilla kuvaajiin, sillä Vanessa tyytyi lähinnä hymyilemään, kun Stella puolestaan peitti kasvonsa.

Nykyään Vanessa Hudgens seurustelee 20-vuotiaan näyttelijän Austin Butlerin kanssa. Äskettäin Vanessa sai kuvattua elokuvan Spring Breakers. Viime syksynä näyttelijä-laulaja kiinnitettiin Frozen Ground -murhaelokuvaan, jossa hän näyttelee sarjamurhaajan uhria. Seuraavaksi neitokainen nähdään valkokankaalla muun muuassa elokuvissa Gimme Shelter ja Journey 2: The Mysterious Island. Taannoin Vanessa poseerasi Candie’s-vaatemalliston mainoskuvissa pienessä hameessa ja bikineissä.