18-vuotias maailman vaikutusvaltaisimpien listalle – yllätystulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arvostettu talouslehti Forbes on jälleen julkistanut listauksen maailman vaikutusvaltaisimmista julkkiksista. Vielä viime vuonna Lady Gaga suorastaan dominoi listaa, mutta nyt hänen sijoituksensa on vasta viides.

Maailman vaikutusvaltaisimmaksi julkkiseksi talouslehti rankkasi tänä vuonna yllättäen 42-vuotiaan latinotähti Jennifer Lopezin. Viime vuonna Jennifer Lopez oli vasta listan sijalla 50., eikä hän ole kuluneen vuoden aikana näkynyt mitenkään erityisen paljon julkisuudessa. Eniten tulokseen on asiantuntijoiden mukaan vaikuttanut American Idol -ohjelman tuomarointi.

Toiseksi vaikutusvaltaisin oli oman televisiokanavan nykyisin omistava miljardööri Oprah Winfrey ja kolmanneksi vaikutusvaltaisin 18-vuotias teinitähti Justin Bieber. Nuori tähti on dominoinut erityisesti sosiaalista mediaa valtavalla suosiollaan. Neljäntenä listalla oli Rihanna ja viidentenä Lady Gaga.

Maailman 20 vaikutusvaltaisinta julkkista:

1. Jennifer Lopez
2. Oprah Winfrey
3. Justin Bieber
4. Rihanna
5. Lady Gaga
6. Britney Spears
7. Kim Kardashian
8. Katy Perry
9. Tom Cruise
10. Steven Spielberg
11. Taylor Swift
12. Tiger Woods
13. Angelina Jolie
14. Donald Trump
15. LeBron James
16. Beyonce Knowles
17. Sir Elton John
18. Simon Cowell
19. Rush Limbaugh
20. Tyler Perry

Uusimmat