18-vuotias maailman vaikutusvaltaisimpien listalle – yllätystulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arvostettu talouslehti Forbes on jälleen julkistanut listauksen maailman vaikutusvaltaisimmista julkkiksista. Vielä viime vuonna Lady Gaga suorastaan dominoi listaa, mutta nyt hänen sijoituksensa on vasta viides.

Maailman vaikutusvaltaisimmaksi julkkiseksi talouslehti rankkasi tänä vuonna yllättäen 42-vuotiaan latinotähti Jennifer Lopezin. Viime vuonna Jennifer Lopez oli vasta listan sijalla 50., eikä hän ole kuluneen vuoden aikana näkynyt mitenkään erityisen paljon julkisuudessa. Eniten tulokseen on asiantuntijoiden mukaan vaikuttanut American Idol -ohjelman tuomarointi.

Toiseksi vaikutusvaltaisin oli oman televisiokanavan nykyisin omistava miljardööri Oprah Winfrey ja kolmanneksi vaikutusvaltaisin 18-vuotias teinitähti Justin Bieber. Nuori tähti on dominoinut erityisesti sosiaalista mediaa valtavalla suosiollaan. Neljäntenä listalla oli Rihanna ja viidentenä Lady Gaga.

Maailman 20 vaikutusvaltaisinta julkkista:

1. Jennifer Lopez

2. Oprah Winfrey

3. Justin Bieber

4. Rihanna

5. Lady Gaga

6. Britney Spears

7. Kim Kardashian

8. Katy Perry

9. Tom Cruise

10. Steven Spielberg

11. Taylor Swift

12. Tiger Woods

13. Angelina Jolie

14. Donald Trump

15. LeBron James

16. Beyonce Knowles

17. Sir Elton John

18. Simon Cowell

19. Rush Limbaugh

20. Tyler Perry