Chantelle Houghton jätti Alex Reidin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Katie Price oli taannoin naimisissa vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Hän ja Alex Reid ryhtyivät seurustelemaan hyvin pian Pricen erottua Peter Andresta. Sittemmin liitto kuitenkin hajosi ja Reid on nykyään kihloissa Chantelle Houghtonin kanssa.

Nyt Britanniassa kuitenkin huhutaan, että viimeisillään raskaana oleva julkkiskaunotar olisi jättänyt julkkisten Big Brotherin taannoin voittaneen Alexin vain kuukausi ennen laskettua aikaa. Sunday People -lehden mukaan pariskunta olisi ajautunut rajuun riitaan ja Chantelle muuttanut pois parin asunnosta. Alex Reid on kuitenkin verkkosivuillaan kiistänyt jyrkästi väitteet jättämisestään ja kertonut parin olevan edelleen yhdessä.

Alex Reid herätti taannoin kohua kosimalla Chantelle Houghtonia, vaikka oli tuolloin vielä virallisesti naimisissa Katie Pricen kanssa. Pariskunta ilmoitti viime vuoden marraskuussa odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan. Chantelle onkin esitellyt viime aikoina viihdelehdille paisunutta vauvamahaansa. Reid herätti ihmetystä julkisesti, kun mies kertoi odottavansa sitä, että hän pääsee juomaan kihlattunsa rintamaitoa.