Heidi Montag ulkoilutti muhkeita pallojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu realityjulkkis Heidi Montag tuli alunperin tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta. Sarjan päätyttyä hän ajautui ongelmiin toisensa perään, sillä lehtien mielenkiinto lopahti, eikä muita töitä löytynyt. Viime aikoina Heidi on viettänyt hiljaiseloa.

Nyt Heidi on kuvattu pitkästä aikaa vapaa-ajallaan, kun hän suuntasi ystävänsä Kristina Cavallarin luokse juhlimaan ystävänsä tulevaa lasta. Yllättävän terveen näköinen neitokainen oli ahtanut valtavan rintavaruksensa vaaleanpunaiseen toppiin.

Äskettäin Heidi Montag otti uuden askeleen musiikkiurallaan, joka ei ainakaan vielä ole nostanut tyrkkyjulkkista Hollywoodin A-luokan tähtien joukkoon. Montag nimittäin julkisti tulevan Dreams Come True -albuminsa kansikuvan. Vuonna 2010 ilmestynyt debyyttialbumi Superficial oli taloudellinen pettymys.

25-vuotiaan uhkean kaunottaren uutisoitiin taannoin kirjoittavan itsestään omaelämäkerran. Kauneusleikkauksistaan tunnettu tähti aikoo paljastaa kirjassaan törkyisiä salaisuuksia myrskyisästä avioliitostaan. Hän aikoo myös paljastaa yksityiskohtia muutaman vuoden takaisesta dramaattisesta ulkonäkömuutoksestaan. Heidi yllätti vuonna 2009 teettämällä itselleen peräti kymmenen plastiikkakirurgista leikkausta yhden päivän aikana. Kaunottaren vartalo ja kasvot kokivatkin varsin radikaalin muodonmuutoksen.