Jennifer Lawrence näyttävässä kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jennifer Lawrence on suurelle yleisölle vielä varsin tuntematon nimi, mutta viime aikoina amerikkalaiskaunottaren ura on ollut huimassa nousukiidossa. Oscar-ehdokkuudenkin taannoin saanut Lawrence nähdään nyt myös Suomen valkokankailla odotetussa Nälkäpeli-elokuvassa.

21-vuotias näyttelijäkaunotar esiintyi äskettäin David Lettermanin keskusteluohjelmassa ihoa myötäilevässä mekossa. Kaunotar pääsi myös poseeraamaan Interview-lehden saksankielisen version kansikuvaan pienenpienessä asussa, jonka yläosa näytti olevan Jenniferin muotoihin nähden aavistuksen turhan kireä.

Suursuosioon Nälkäpeli-elokuvan myötä singahtanut näyttelijätär kertoi taannoin, ettei hän ole vielä tottunut kuuluisuuteensa. Neitokainen kertoi nähneensä kerran kotitalonsa lähettyvillä valtavan mainostaulun, jossa oli hänen kuvansa. Samanaikaisesti autoa ajanut Jennifer kertoi, ettei hän ollut uskoa sitä todeksi.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Neitokainen on huomioitu myös miesten silmissä, sillä hänet valittiin taannoin Ask Men -sivuston äänestyksessä halutuimpien naisjulkkisten joukkoon.