Nicole Coco Austin niukoissa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole “Coco” Austin tuli alunperin tunnetuksi hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon rohkeiden poseeraustensa ansiosta. Nykyisin julkkispari tekee omaa realityohjelmaansa, jossa päästään kurkistamaan heidän elämäänsä.

Nyt 32-vuotias julkkiskaunotar on julkaissut itsestään kuvan Twitter-blogissaan. Siinä muodokas neitokainen keikistelee bikineissä, jotka muistuttavat enemmän postimerkkejä kuin varsinaisia bikinejä. Coco on kuitenkin tottunut julkaisemaan rohkeaa materiaalia verkossa.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.