Ninan uhkeat muodot varastivat show’n mustalla matolla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjassa Elena Gilbertin roolia esittävä Nina Dobrev on bulgarialaiskanadalainen näyttelijäkaunotar. Mallinakin työskennellyt Nina seurustelee kollegansa Lost-tähti Ian Somerhalderin kanssa, mutta ei ole juuri kohuotsikoissa ryvettynyt.

Nyt Nina Dobrev on kuvattu The CW Upfront 2012 -tapahtumassa markkinoimassa The Vampire Diaries -hittisarjaansa. Punaisen maton sijaan tähdet astelivat tällä kertaa mustalla matolla, jolla myös Nina onnistui kääntämään katseet muodoillaan.

22-vuotias Nina Dobrev, oikealta nimeltään Nina Konstantinova Dobreva, syntyi Bulgariassa, mutta muutti kaksivuotiaana Kanadaan. Nuorempana hän näytteli ensin televisiomainoksissa, joiden jälkeen urkeni ura myös elokuvissa. Hänet kiinnitettiin pian useisiin pienemmän budjetin elokuviin. Ninalla oli muun muuassa pieni rooli vuonna 2010 julkaistussa eroottisessa trillerissä Chloe.