Uskomaton esitys koulun kevätjuhlassa – pikkupoika sai kävelykykynsä takaisin

Ohhoh! · Stara.fi

Onnettomuudet ja loukkaantumiset ovat poikkeuksetta ikäviä tapahtumia, jotka panevat monien ihmisten elämän uusille urille. Loukkaantumisista parantumiset ovat kuitenkin parhaimmillaan upeita hetkiä, jotka saavat aikaan suuria tunteita.

Nyt eräs onnettomuudessa kävelykykynsä menettänyt amerikkalainen pikkupoika on järjestänyt ikimuistoisen esityksen koulunsa kevätjuhlassa. Pyörätuoli sai jäädä, kun kuusivuotias Caleb Roach päätti järjestää koulutovereille oman esityksensä, jossa hän käveli ensimmäisen kerran lähes vuoteen.

Kuukausien kuntoutuksen jälkeen poika oli harjoitellut tarpeeksi ja päätti lopulta kokeilla kävelemistä suuren katsojajoukon edessä. Esitys olikin menestys, jostain on nyt uutisoitu ympäri maailmaa CNN-uutiskanavaa myöden. Kävelykyvyn palautumista on pidetty jopa ihmeenä ja kevätjuhlassa jotkut katsojat pyrskahtivat jopa itkuun onnesta.