Rihanna juopotteli aamuun saakka – menetti muistinsa: ”Kannettiinko minut sänkyyn?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Tällä viikolla laulajatähti on kiertänyt Euroopassa markkinoimassa uutta elokuvaansa. Supertähti ei ole kuitenkaan sylkenyt lasiin.

Pari viikkoa sitten Rihanna kiidätettiin sairaalaan juopottelun aiheuttaman nestehukan ja rasituksen takia. Sairaalasta päästyään hänen juhlimisensa on jatkunut. Tänään se johti ikävään tilanteeseen, kun Rihanna myöhästyi lennolta ystävän synttäribileiden takia. Rihanna kertoi asiasta Twitter-blogissaan.

– Tiedättehän, että elämä on upeaa, kun herää yhdeksältä aamulla kännissä!!! Tiedättehän, että yö oli hyvä, kun herättyäsi juokset parhaan ystävän huoneeseen ja tiedustelet, että miten olen päässyt sänkyyni. Kävelinkö? Konttasinko? Kannettiinko minut? Rihanna kirjoitti blogissaan.

Viime yönä laulaja juhli aamuun saakka Dstrkt-klubilla yhdessä julkkisten kanssa. Mukana bileissä olivat Kanye West, Jay-Z, Rita Ora, Gwyneth Paltrow ja Chris Martin.

Rihanna rankattiin toukokuussa maailman neljänneksi vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi Forbes-lehden listauksessa. Hänet nähdään pian valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Rihanna nähdään myös The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.