Will Smith tempaisi toimittajaa ”avarilla” kasvoihin

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen elokuvatähti Will Smith tunnetaan menestyksekkään elokuvauransa lisäksi rap-artistina. 43-vuotias Smith nähdään seuraavaksi Men in Black III -elokuvassa, joka saa Suomen ensi-iltansa 23. toukokuuta.

Nyt supertähti on reissannut ympäri maailmaa markkinoimassa elokuvaansa. Äskettäin tie vei myös Venäjälle ja siellä Moskovaan, jossa järjestettiin suuri lehdistötilaisuus. Eräs toimittaja ryhtyi kuitenkin tunkeilemaan ja sai ansionsa mukaan. Miestoimittaja yritti nimittäin suudella Smithiä, jolloin tämä menetti malttinsa ja tempaisi toimittajaa avokämmenellä kasvoihin. Toimittaja Vitalii Sediuk työskenteli ukrainalaiselle 1+1 -televisiokanavalle.

Smith kertoi aiemmin tällä viikolla, että aikoo jättää tulevaisuudessa stunttien tekemisen ja keskittyä näyttelemiseen. Mies filmaa parhaillaan After Earth -elokuvaa. Hänen kerrotaan valmistelevan seuraavaksi rooleja Winter’s Tale, Hancock 2 ja Bad Boys 3 -elokuvissa.

Will Smithin ura alkoi legendaarisessa Bel-Airin prinssi -televisiosarjassa 1990-luvulla. Sittemmin mies on julkaissut useita rap-albumeita ja näytellyt lukuisissa hittielokuvissa. Smith on naimisissa näyttelijätär Jada Pinkett-Smithin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta Jaden ja Willow, jotka ovat molemmat kokeilleet siipiään jo viihdemaailmassa. Smithillä on myös Willard-niminen poika aiemmasta avioliitostaan Sheree Smithin kanssa.