Ahdistelija asui kuukauden laulajatähden talossa – poliisit pidättivät

Ohhoh! · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä-muusikko Corey Feldman nousi kuuluisuuteen 1980-luvulla lukuisten elokuvarooliensa myötä. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muuassa The Goonies, Stand by Me ja The Lost Boys. Tähti on myös Truth Movement -yhtyeen keulahahmo.

Nyt 40-vuotias Corey Feldman on hakenut lähestymiskieltoa eräälle naisahdistelijalle. Rokkari oli tarjonnut aiemmin tänä vuonna kodittomalle naiselle katon pään päälle hänen Los Angelesin kodistaan. Tähti joutui kuitenkin ottamaan viikonloppuna yhteyttä poliisin, koska kodiksi asettautunut nainen ei suostu poistumaan Corey Feldmanin talosta.

– Kotonani asuu sekopäinen ahdistelija. Kalifornian lait suojelevat tällaisia asunnonvaltaajia. Minä tarvitsen suojelua! Olen pyytänyt häntä lähtemään jo yli kuukauden ajan, mutta muut pitävät naisen puolia, Corey Feldman kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kaliforniassa varttunut Corey Feldman aloitti uransa viihteen parissa jo kolmevuotiaana, kun hän esiintyi McDonald’s-ravintolan mainoksessa. Nuoruuvuosinaan hän esiintyi yli 100 televisiomainoksessa. Corey Feldman osallistui aiemmin tänä vuonna Britannian Dancing on Ice -ohjelmaan, josta hänet äänestettiin ulos neljän viikon jälkeen. Viime vuonna tähti kertoi joutuneensa lapsena pedofiilin uhriksi.