Amber Rosen rinnat eivät mahtuneetkaan toppiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Amber Rose tuli alunperin tunnetuksi entisen miesystävänsä, hiphop-tähti Kanye Westin seuralaisena. Julkisuuteen päästyään Amber sai mukavasti jalkaa mallimaailman oven väliin ja poseerasi usein esimerkiksi bikineissä viihdelehtien sivuilla.

Nykyisin Amber Rose seurustelee hiphip-tähti Wiz Khalifan kanssa ja pariskunta kihlautui äskettäin. Eilen illalla kohukaunotar ja Black And Yellow -hitistään tunnettu Wiz Khalifa olivat mukana Billboard Awards -gaalassa Las Vegasissa. Amberin asu oli tuttuun tapaan rohkea, sillä hänen muotonsa eivät mahtuneet sen sisään.

Amber Rose erosi taannoin hiphop-tähti Kanye Westistä ja sai seitsennumeroisen määrän dollareista vastineena siitä, että hän pitää suunsa kiinni supertähden yksityisasioista. Sittemmin parin kerrottiin palanneen takaisin yhteen, mutta todellisuudessa Amber oli jo vaihtanut kumppaninsa Wiz Khalifaan. Khalifa on mukana kihlattunsa esikoissinglellä Fame.