Anna Eriksson myi kultaa Mana-albumillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-lauluntekijä Anna Eriksson on myynyt tuoreella Mana–levyllään kultaa. Huhtikuussa julkaistu Mana on pysynyt listakakkosena viimeiset neljä viikkoa, eli julkaisustaan lähtien. Albumi nousi suoraan myös iTunesin ykköseksi.

Mana on Annan itsensä sanoittama, säveltämä ja tuottama levy. Annan albumi on kerännyt paljon ylistäviä arvioita niin kriitikoiden kuin suuren yleisön keskuudessa. Ensimmäisen singlen Jos mulla olisi sydän –videota on katsottu YouTubessa jo yli 400.000 kertaa.

– Minulle merkitsee todella paljon, että Mana on koskettanut niin monia ihmisiä ja onnistunut jopa muuttamaan asioita. Kun sävelsin Manan kappaleita, en voinut kuvitella kuinka upeasti se otetaan vastaan. Tiesin vain, että nyt jos koskaan on tehtävä musiikkia rehellisesti ja tinkimättömästi, omaa polkua seuraten, Anna kertoo.

Seuraava single on albumin ensimmäinen kappale Sanokoot mitä vaan, joka toimitetaan radioille tällä viikolla. Kappaleeseen valmistuu myös musiikkivideo.