Big Brother -voittajien erokohu paisuu

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vapaaottelija Alex Reid oli taannoin naimisissa povipommi Katie Pricen kanssa. Sittemmin avioeron kokenut urheilutähti kosi julkkisten Big Brother -kilpailun voittanutta Chantelle Houghtonia. Myös Reid voitti taannoin saman kilpailun.

Kihlapari odottaa parhaillaan ensimmäistä yhteistä lastaan, jonka laskettu aika on kuukauden päästä. Pari päivää sitten pariskunnan huhuttiin eronneen, mutta Alex Reid kiirehti kiistämään erohuhut. Nyt 28-vuotias Chantelle Houghtonin lähipiiri kuitenkin väittää eron olevan totta. Realitytähden kerrotaan muuttaneen pariskunnan ökylukaalista kaksioon, koska hän ei tunne oloaan turvalliseksi vapaaottelijan kanssa.

– Hän on täysin murtunut. Chantelle on nyt huonossa tilassa ja hän on muuttanut takaisin kaksioonsa, jossa ei ole edes sänkyä. Ihmiset ovat huolissaan Chantellen ja vauvan hyvinvoinnista, lähde kertoi Breaking News -sivuston mukaan.

Lähteen mukaan Chantelle Houghton ei ole paljastanut, miten Alex Reid on loukannut häntä. Realitykaunotar julkaisi muutama päivä sitten Twitter-blogissaan viestin, jonka uskotaan viittavaan pariskunnan äkilliseen eroon.

Julkkista muille kilpailijoille Celebrity Big Brotherissa koko kilpailun ajan näytellyt ja vasta ohjelman myötä julkkikseksi tullut Chantelle Houghton avioitui pian kilpailun jälkeen BB-kilpakumppaninsa Samuel Prestonin kanssa, mutta avioliitto päättyi eroon alle vuodessa. Julkisuuden myötä miljonääriksi noussut Chantelle on viime aikoina keskittynyt lähinnä juontotöihin.