Cheryl Cole sulautui punaiseen mattoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta soolouralle siirtynyt kaunotar tunnetaan nykyisin paremmin X Factor -ohjelman brittiversion ex-tuomarina, joskin hän sai taannoin pestistä potkut.

Nyt 29-vuotias poptähti on kuvattu Cannesin elokuvajuhlilla, jossa hän saapui juhlapaikalle näyttävässä punavalkoisessa asussa. Valokuvaajat saivatkin aikaan hauskoja kuvia, sillä asun alaosa oli lähes samanvärinen kuin punainen matto. Sen tuoksena poppari ikään kuin sulautui punaiseen mattoon.

Äskettäin Cheryl Cole avautui rakkauselämästään haastattelussa. Neitokainen kertoi rakastavansa seksiä ja haaveilevansa äitiydestä. Laulaja uskoo, että hänen elämänsä tärkein tarkoitus on saada lapsia.

– Olen nainen ja rakastan seksiä. En ole nyt kiinnostunut deittailemisesta, koska olen niin kiireinen, Cheryl Cole kertoi GQ-lehdelle.

Viime kesänä Cheryl Cole sijoittui viidenneksi Kaikkien aikojen kaunein brittinainen -äänestyksessä. Voittajaksi kyseisessä äänestyksessä nimettiin Audrey Hepburn ja perässä tulivat muun muuassa povipommi Kelly Brook, näyttelijätär Elizabeth Taylor ja herttuatar Kate Middleton. Hänet on myös äänestetty Britannian unelmien lentoseuralainen -äänestyksessä ykköseksi.