Nainen, eikö mies soita sinulle takaisin? Tässä voi olla syy

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Moni nainen on varmasti joskus joutunut pohtimaan, miksei uusi tuttavuus tai deittikumppani enää soittele. Shape-lehti onkin nyt listannut viisi syytä, joiden takia jossain vaiheessa niin kiinnostunut kaksilahkeinen ei yllättäen enää soitakaan naiselle takaisin.

Ensimmäiseksi syyksi lehti kertoo rehellisyyden puutteen. Jos tapaat kiinnostavan miehen, jonka kanssa juttu luistaa, mutta joka ei sähköpostien tai tekstiviestien lähettelemisen lisäksi tee muuta elettä nähdäkseen sinua uudestaan, pelkää hän todennäköisesti kertoa sinulle totuudenmukaisesti tunteistaan. Pahimmassa tapauksessa mies voi jopa samanaikaisesti tapailla jotakuta toista.

Mies ei myöskään pahemmin soittele perään, jos hän ei etsi mitään erityisen vakavaa seurustelusuhdetta. Jos sinun ja miehen käsitykset suhteenne vakavuudesta eivät täysin kohtaa, tekee hän sinulle palveluksen jättämällä soittamatta.

Soittamatta jättämisen taustalla voi olla myös se, että hän yrittää vain olla kohtelias. Joskus mies saattaa nauttia käymästänne keskustelusta ilman että häntä kiinnostaisi muunlainen kanssakäyminen kanssasi. Tässä vaiheessa numeron pyytäminen on vain miehen tapa olla kohtelias, eikä hänellä todellisuudessa ole aikomuksia soittaa sinulle.

Miehet eivät myöskään soittele naisille siinä vaiheessa, kun heidän kiinnostuksensa lopahtaa. Tähän vaikuttavat toki monet asiat, mutta erityisesti epätoivoiselta vaikuttava nainen saa usein miehen kuin miehen kaikkoamaan. Lehden mukaan soittamatta jättämisen taustalla voi olla myös varmasti monelle miehelle valitettavan tutuksi tullut tilanne: mies on voinut vain epähuomiossa hävittää naisen puhelinnumeron.