Idol-voittaja laihtui huimasti – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkän tauon jälkeen listoille taannoin takaisin noussut laulajatähti Kelly Clarkson tuli tunnetuksi ensimmäisen American Idol -kilpailun voittajana. Poptähti paljasti taannoin sairastuneensa bulimiaan julkisuuden tuomien ulkonäköpaineiden takia.

Nyt Kelly Clarkson on noussut uutisotsikoihin hoikentuneen ulkomuotonsa vuoksi. 29-vuotias poptähti nimittäin esiintyi viikonloppuna Billboard-musiikkigaalassa hehkeän näköisenä ja huomattavasti hoikemmassa kunnossa. Laulajattaren on kerrottu viettäneen viime aikoina aikaa kuntosalilla, ja tulokset näkyvätkin jo hänen vartalossaan.

Viisi studioalbumia julkaissut Kelly Clarkson avautui viime vuonna taannoisesta hermoromahduksestaan. Hän kertoi työskennelleensä vuorokauden ympäri neljän vuoden ajan, joka johti lopulta hermoromahdukseen. Poptähti pitikin pitkän tauon intensiivisestä työnteostaan pitääkseen itsestään huolta. Tähti kertoikin nykyään keskittyvänsä enemmän hyvinvointiinsa, vaikka hän rakastaakin työntekoa.