Maailman halvin kasvojenkohotus? Nuorekkaampi ilme kuminauhalla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Varsinkin naiset ovat kautta aikojen yrittäneet säilyttää nuorekkuutensa häivyttämällä ikääntymisensä merkkejä. Kauneusleikkaukset ovat nykyään erittäin suosittu keino kääntää kelloa taaksepäin, mutta nyt markkinoille on noussut eräs ilman kirurgin veistä toimiva ratkaisu.

Wxyz-sivusto kertoo Kimberly Aschauer -nimisen amerikkalaisnaisen Facelift Bungee -keksinnöstä, jonka toimintaidea perustuu kahden pienen kamman väliin kiinnitettyyn kuminauhaan. Kammat viritetään korvien taakse, jolloin kasvoja kiristävä kuminauha jää piiloon hiuksien taakse. Tuotteen keksijän mukaan tulokset ovat taianomaisia.

Aschauer kertoo saaneensa idean tuotteelleen valmistautuessaan poikansa häihin. Hän ei halunnut tuhlata tuhansia dollareita kalliiseen kirurgiseen kasvojenkohotukseen, joten hän ratkaisi ongelmansa kotona viritetyllä kuminauhakojeella. Facelift Bungee saattaakin olla maailman huokein kasvojenkohotus, sillä hintaa ihmetuotteella on ainoastaan hieman alle 20 euroa. Tuotetta ei kuitenkaan suositella päänsärystä kärsiville.