Miehellä 30 lasta yhdentoista naisen kanssa – elatusmaksua euro kuukaudessa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomenkin lainsäädännön mukaan entiselle aviopuolisolleen voi joutua maksamaan elatusapua. Yleensä elatusavun suuruus määräytyy vanhempien palkkatilien muhkeuden perusteella. Nyt eräs amerikkalainen mies on joutunut pyytämään valtiolta apua lastensa elatusapujen maksamiseen.

Yhdysvaltojen Tennesseessä asuva Desmond Hatchet on nimittäin tehnyt 11 eri naisen kanssa 30 lasta. Knoxvillen kaupungissa asuvalla 33-vuotiaalla miehellä ei ole juurikaan rahaa, ja hän onkin nyt pyytänyt rahallista apua valtiolta rahoittaakseen jälkikasvunsa arkea.

Desmond Hatchetin nuorimmat lapset ovat taaperoikäisiä ja hänen esikoisensa on jo 14-vuotias. Mies nousi vuonna 2009 uutisotsikoihin, kun hän kertoi olevansa 21 lapsen isä. Sittemmin jälkikasvuaan urakalla kasvattanut mies on kertonut siittäneensä kahden vuoden aikana peräti kahdeksan lasta. Miehen tiedetään maksavan joillekin lastensa äideille kuukausittain elatusapua vain 1,5 dollaria, eli noin yhden euron, The Sun -lehti uutisoi.