19-vuotias Miley Cyrus, rintoja ei ole pakko esitellä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Viime aikoina 19-vuotias teinitähti on ollut esillä rohkeiden asujensa ja lemmikkiensä merkeissä.

Nyt Miley Cyrus on kuvattu saapumassa eilen Las Vegasin MGM Grand Gardenissa järjestettyyn Billboard 2012 Music Awards -palkintogaalaan. Nuori tähti asteli punaiselle matolle pelkkä jakkutakki yllään, sillä sen alla ei ollut paitaa eikä rintaliivejä.

Miley Cyrus on joutunut viime kuukausina myös anoreksiahuhujen kohteeksi, sillä hänen hoikistunut vartalonsa on aiheuttanut ihmetystä. Neitokainen on nimittäin kuvattu lähes päivittäin kuntosalilla pilates-harjoittelun parissa. Hän on kuitenkin kiistänyt julkisuudessa vellovat anoreksiahuhut.