Huh huh, rokkarin tytär on nykyisin seksikäs ilmestys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Minka Kelly tuli alunperin tunnetuksi Aerosmith-yhtyeessä musisoivan isänsä myötä, mutta sittemmin hän on tullut tutuksi myös televisiokasvona. Syyskuussa 2010 hänet valittiin Esquire-lehdessä Maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Äskettäin Jake Gyllenhaalille tylysti rukkaset antanut Minka on nyt kuvattu Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä avonaisessa kesämekossa. Hän ei suoranaisesti rakasta julkisuutta, joten paparazzien näkeminen ei ollut varmasti kovinkaan mieluisa yllätys.

31-vuotias Minka Kelly tuli jo lapsena tunnetuksi Aerosmith-yhtyeen kitaristi Rick Dufayn tyttärenä. Hänet nähtiin ensimmäisen kerran valkokankaalla vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa 2 Fast 2 Furious -elokuvassa. Toinen menestysrooli nähtiin vuonna 2007 elokuvassa The Kingdom. Nykyisin Minka seurustelee Derek Jeterin kanssa. Aiemmin hän on seurustellut muiden muassa Chris Evansin, Donald Falsonin ja John Mayerin kanssa. Taannoin näyttelijäkaunottaren Charlie’s Angels -sarjan kuvauksissa kuohui, kun kuvauksissa työskennellyt henkilö nimittäin läiskäytti kätensä Minka Kellyn peppuun.