Nuoret, laiskat ja tyhmät rynnivät nyt Subille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Häkellyttävä uutuussarja Nuoret, laiskat ja tyhmät alkaa Subilla keskiviikkona 12. kesäkuuta. Realtysarjassa kahdeksan hemmoteltua ja uusavutonta nuorta laitetaan asumaan kimppakämppään tavoitteena saada koulittua heistä yhteiskuntakelpoisia aikuisia.

Nuoret, laiskat ja tyhmät on BBC:n tuottama hitiksi noussut realitysarja, jossa kahdeksan toisilleen tuntematonta nuorta muuttaa asumaan yhteiseen kotiin. Vanhempiensa pilalle hemmottelemat 17 – 25-vuotiaat nuoret eivät ole koskaan tehneet kotitöitä oikeista töistä puhumattakaan.

Kuuden viikon ajaksi nuoret laitetaan siivoamaan yhteistä kotiansa, tekemään oikeita töitä ja laittamaan ruokaa, eli tekemään kaikkea sitä, mitä normaalit nuoret aikuiset tekevät. Kaikki tallentuu nauhalle, ja viikon päätteeksi vanhemmat pääsevät näkemään omien kullannuppujensa suoritukset.

Ohjelman juju piilee siinä, että tähän asti valta on ollut hemmotelluilla lapsilla, mutta nyt valta siirtyy vanhemmille. He päättävät keskenään, kuka nuorista osoittaa vähiten kiinnostusta parantaa tapojaan ja kenet lähetetään kotiin. Tapojen parantaminen kannattaa, sillä kisassa parhaiten selvinnyt voittaa maailmanympärysmatkan.