Playboy-malli paljasti synkän lapsuusmuistonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britannia ei ole tunnettu naiskauneudestaan, mutta sieltäkin löytyy näyttäviä poptähtiä ja mallikaunottaria. Eräs heistä on Lily Cole, joka poseerasi taannoin muiden supermallien kanssa Sports Illustrated -lehden maineikkaassa uimapukunumerossa.

Mallina ja näyttelijänä tunnettu Lily Cole on parhaillaan monien muiden tähtien tavoin Cannesin elokuvajuhlilla. Kaunotar teki tunnustuksen menneisyydestään ja kertoi epämiellyttävimmistä lapsuusmuistoistaan.

– Minua kiusattiin hiusvärini vuoksi ja haukuttiin porkkanapääksi. Eniten minua eivät satuttaneet lasten sanat, vaan ilkeys niiden takana. On ironista, että nyt rakastan punaista tukkaani, kertoo Lily Cole The Sun -sivustolle.

23-vuotias englantilainen malli-näyttelijä Lily Cole aloitti uransa jo 14-vuotiaana Lontoon Sohossa. Malliurallaan Lily on poseerannut lähes kaikissa suurimmissa muotilehdissä sekä suurimmille muotimerkeille, kuten Christian Lacroix, Chanel, Hermes, Louis Vuitton ja Prada. Parhaiten hänet kuitenkin muistetaan ehkä vuoden 2008 Playboy-kuvistaan. Näyttelijänä hänen ensimmäinen elokuvansa oli The Imaginarium of Doctor Parnassus vuonna 2009.