Jennifer Lopezin exän uusi tyttöystävä ei muotojaan häpeillyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman toyboyn Casper Smartin, joka on hehkuttanut julkisuudessa 42-vuotiaan naisystävänsä vartaloa ja makuuhuonetaitoja.

Nyt Marc Anthony kuvattiin punaisella matolla 24-vuotiaan tyttöystävänsä Shannon De Liman kanssa. Latinotähden nuori rakas oli pukeutunut valkoiseen juhlamekkoon, jonka kaula-aukko ei paljoa peittänyt. Mallikaunottaren rinnat nimittäin pysyivät hädin tuskin piilossa paljastavassa mekossa.

Grammy-palkittu muusikko Marc Anthony, oikealta nimeltään Marco Antonio Muniz, on myynyt yli 12 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti. Hän oli naimisissa Jennifer Lopezin kanssa seitsemän vuoden ajan. Pariskunnan avioliiton väitettiin kariutuneen muun muuassa Anthonyn rahaongelmien takia. Latinotähdillä on kaksoslapset Max ja Emme.