Koulupojalla liian hienot hiukset – koulu pakotti parturiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Innokkaimmat urheilufanit saattavat esimerkiksi tatuoida vartaloonsa jonkun idolinsa kuvan tai vaikkapa lempijoukkueensa nimen. Jotkut myös saattavat matkia idolinsa hius– tai pukeutumistyyliä.

Nyt erään amerikkalaisen 12-vuotiaan koulupojan näyttävä korisfanitus on saanut huomiota Yhdysvaltojen Texasissa. Patrick Gonzalez oli ajellut punaisiin hiuksiinsa koripalloilija Matt Bonnerin kasvot. San Antonio Spurs –joukkueessa pelaavan koripalloilijan fanittaminen ei kuitenkaan miellyttänyt pojan koulun opettajia.

Pojan opettajan mukaan näyttävä hiustyyli nimittäin aiheutti häiriötä oppituntien aikana, kun muut oppilaat ihastelivat teinipojan hiuksia. Patrickin vanhemmat olivatkin järkyttyneitä, kun heidän lapsensa toi kotiin koulun rehtorin kirjoittaman kirjeen.

Kuva: YouTube

Rehtorin mukaan pojan täytyi ajella hiuksensa ja hänet erotettiinkin lopulta määräajaksi Woodhills-yläasteelta. Tapaus kantautui koristähti Matt Bonnerin korviin ja hän kertoi Fox-televisiokanavalle liikuttuneensa teinipojan fanitempauksesta.

– Poika voitaisiin siirtää istumaan luokan takaosaan, jotta hiustyyli ei aiheuttaisi häiriötä. Pojan teko oli upein asia, mitä fani on koskaan tehnyt minulle, Matt Bonner kertoi televisiokanavalle.

Patrick Gonzales ei kuitenkaan halunnut joutua vaikeuksiin hiustyylinsä takia, joten hän päätti ajella hiuksensa ja poistaa koripalloilijaa muistuttavan kuvan takahiuksistaan. San Antonio Spurs –koripallojoukkue tarjosi pojalle ja tämän perheelle ilmaiset liput heidän tulevaan otteluunsa.