Futistähti poseerasi vähäpukeisten naisten kanssa – vaatii kuvaa poistettavaksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalaisen jalkapallon huipputähti Tim Tebow tunnetaan New York Jets -joukkueen pelinrakentajana. Mies tunnetaan myös konservatiivisena kristittynä ja hyväntekijänä, joka on kertonut avoimesti uskostaan.

Tebow on herättänyt julkisuudessa kiinnostusta myös siksi ettei 24-vuotias futistähti ei ole harrastanut vielä kertaakaan seksiä. Nyt Tim Tebow on noussut otsikoihin Twitter-blogissaan julkaistun kuvan merkeissä. Futistähti nimittäin julkaisi äskettäin verkossa valokuvan, jossa hän poseeraa vähäpukeisten musikaalinäyttelijöiden vierellä.

Rock of Ages -musikaalia katsomassa ollut Tebow poisti kuitenkin kuvan pian sen julkaisemisen jälkeen. Kuvan poistaminen herätti mielipiteitä näyttelijättärien keskuudessa, ja musikaalissa näyttelevä Neka Zang päättikin sivaltaa konservatiivistä futistähteä. Hän nimittäin ihmetteli blogissaan sitä, että luuliko Tim Tebow vähäpukeisia naistähtiä strippareiksi.

Ashley Madison -verkkosivusto tarjosi äskettäin miljoona dollaria sille henkilölle, joka tuo todisteet seksistä Tim Tebowin kanssa. Sivuston perustaja Noel Biderman nimittäin epäilee futistähden vakaumusta, sillä hänen mielestään suositun Tebow’n tulisi hyödyntää julkisuutensa tuoma etu ja nauttia hyvästä naisseurasta. Lihaskimppu bongattiin aiemmin tänä vuonna illallisella kantrilaulajatar Taylor Swiftin kanssa.