Uskomattomimmat rekkakommellukset – miten näin voi käydä?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla tulee aika ajoin ilmi tapauksia, joissa kuljettaja on esimerkiksi pysäköinyt autonsa hyvin erikoiseen paikkaan. Useimmiten huvittavissa pysäköintitapauksissa kuljettajana on ollut nainen.

Nyt verkossa on julkaistu kuvasarja maailman erikoisimmista kuorma-autojen ja rekkojen kommelluksista. Kuvasarjassa nähdään muun muuassa Yhdysvaltojen Houstonin valtatiellä otettu valokuva, jossa perävaunu on jäänyt jumiin tieviittaan.

Kuvissa nähdään myös tukaliin tilanteisiin joutuneita kuorma-autoja ja rekkoja, joiden kyljissä olevat sloganit luovat kuviin hieman huvittuneen sävyn. Katso koko kuvasarja tästä.

Hurjimpien kommellusten joukkoon lukeutuu muun muuassa eräs Kiinassa sattunut tapaus. Miehen kuljettama rekka nimittäin törmäsi sillan kaiteeseen, mutta rekka jäi kuin ihmeen kaupalla roikkumaan sillalta pudotuksen sijaan. Kuljettaja onnistui pakenemaan painovoimaa uhmaavasta ajoneuvosta.