Chris Brownin playback-keikka lähinnä hävettää

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu räppäri Chris Brown joutui taannoin kantritähti Miranda Lambertin haukkujen kohteeksi. Nainen ei nimittäin pidä siitä, että ex-tyttöystävänsä Rihannan taannoin pahoinpidellyt Chris Brown saa suitsutusta esiintymisistään ja uudesta musiikistaan.

Kovassa nosteessa oleva Chris Brown esiintyi toissailtana Billboard-palkintogaalan lavalla. Laulajatähti esitti Turn Up The Music -hittikappaleensa, jonka vokaaliosuudet tulivat kuitenkin kokonaan nauhalta. Näyttäviä tanssikoreografioita sisältänyt esitys ei vakuuttanut muita supertähtiä, ja muun muuassa poptähti Pink kommentoikin Brownin esitystä faneilleen.

– Jos minä esiinnyn jonain päivänä taustanauhalta, toivon olevani yhtä hyvä, Pink sivalsi.

Chris Brown julkaisee tänä vuonna Fortune-albumin. Laulajan mukaan tähden viides studioalbumi tulee olemaan jatko-osa menestyneelle F.A.M.E-albumille. Brown duetoi tulevalla albumillaan muun muuassa Will.I.Am:in, David Guettan ja Asher Rothin kanssa. Dupstep-kappaleitakin sisältävä albumi julkaistaan 29. kesäkuuta.