Futistähden vaimolla uhkea bikinivartalo – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen jalkapallotähti Wayne Rooney oli viime vuonna kovasti otsikoissa jäätyään kiinni uskottomuudesta kahden prostituoidun kanssa. Molemmat maksulliset naiset pyysivät myöhemmin julkisesti anteeksi futarin Coleen-vaimolta.

Nyt Rooneyn perhe on lomailemassa Las Vegasin auringossa. Futistähden 26-vuotias vaimo on viihtynyt viime päivät uima-altaalla bikineissä ja hänen bikinivartalonsa onkin ikuistettu paparazzien kameroille. Kai-pojan äiti muun muuassa esitteli treenattua bikinivartaloaan oransseissa bikineissä Wayne-aviomiehensä vierellä.

Coleen Rooney on pysytellyt viihdelehtien otsikoissa erityisesti siksi, että hän on yksi harvoista julkkiskaunottarista, joiden vartalo on niin sanotusti normaalikokoinen. Neitokainen on tehnyt töitä muun muuassa OK!-lehden kolumnistina ja televisiojuontajana. Naisen omaisuuden tiedetään olevan noin kymmenen miljoonaa euroa.